פרטנר פיתוח תוכנה

בית התוכנה "פרטנר פיתוח תוכנה" מתמחה בתוכנות אינטרנטיות ותוכנות מקומיות כאחת, המאפשרות לכם לעבוד איתן מכל מקום

כבית תוכנה המתמחה בפיתוח תוכנה למעלה מ- 20 שנים, אנו נוכל לספק ראייה כוללת ורחבה לכל פרויקט וזיהוי מדויק של הצרכים והדרישות. אנו נציג בפניך את האפשרויות העומדות בפניך כדי שתוכל לנצל את הטכנולוגיות החדישות ביותר הקיימות תוך מציאת פתרונות אופטימאליים כדי למלא דרישותיך בצורה המושלמת ביותר ללא פשרות

צוות קטן ואיכותי מרכיב את בית התוכנה פרטנר פיתוח תוכנה, שבראשו עומד מוטי מינץ. כך אנו מצליחים לבנות תוכנות, אתרים מורכבים ותוכנות אינטרנטיות בזמנים סבירים, וזאת תוך מתן שירות אישי ובמחירים סבירים

חברת פרטנר פיתוח תוכנה מתמחה בתוכנות בענף הרכב, כגון: פרטנר למוסך ופרטנר להשכרת רכב. כמו כן פתחה החברה סדרת תוכנות לניהול עסקים, כחברות הפצה, בתי מסחר, וטרינרים, מרפאות, מכוני קוסמטיקה ועוד. לחברה שתי תוכנות לניהול עסק והנהלת חשבונות: פרטנר ח"צ לעסקים קטנים ופרטנר עסקית, הכוללת את נושא המכירות, שיווק, מלאי, הנהלת חשבונות ורכש

מנכ"ל החברה, מוטי מינץ הוא בעל ניסיון רב בנושא פיתוח תוכנה, החל מתפקיד תוכניתן בממר"מ, מנהל צוות באלישרא, מנהל פרויקטים וקבוצת פיתוח באמדוקס וניסיון רב בניתוח מערכות, ניהול קבוצות פיתוח תוכנה וליווי חברות בקליטת מערכות תוכנה. ניסיון זה משולב בניסיון וידע עסקי (תואר שני במנהל עסקים ושמאות נדל"ן) ומומחה בנושאי נדל"ן כשמאי מקרקעין ומרצה בקורסי נדל"ן

טלפונים: 09-8350721 050-8868871

עמוד ראשי    |     על החברה   |   מוצרים   |   אתרים מומלצים   |   דף קשר   |